Lid worden

   Lidmaatschap
   Opgeven als lid

Lidmaatschap van de DCO     

Mensen die nog geen cryonics-contract hebben kunnen voor € 50 per jaar aspirantlid van de Dutch Cryonics Organisation worden, en krijgen in ruil voor hun contributie indien gewenst van de DCO hulp en advies bij het regelen van een cryonics-contract.

Omdat we nog zo klein zijn (we hebben op dit moment zeven leden) hebben we geen professioneel cryonics standby team, maar wordt de support verzorgd door de leden zelf. Als u zelf beschikbaar bent om te helpen bij het geven van support bij een overlijdensgeval van een ander lid, dan kunt u actief lid worden voor € 100 per jaar. Indien u niet zelf wilt helpen bij het geven van support, dan kunt u passief lid worden voor € 200 per jaar. Om actief of passief lid te kunnen zijn van de DCO moet u een cryonics-contract hebben. In het geval van overlijden van een actief of passief lid regelt de DCO zo snel mogelijk koeling, de suspensieprocedure en vervoer naar de VS (maar let wel dat we dat op dit moment nog allemaal niet goed geregeld hebben, maar dat hopen we snel te verbeteren).

Alle leden van de DCO die werkzaamheden voor de vereniging verrichten doen dat onbetaald. De inkomsten uit contributies worden gebruikt voor het aanschaffen van apparatuur en/of het inhuren van professionele krachten ten bate van het uitvoeren van cryonics support en procedures.

Klik hier om u op te geven als aspirantlid, actief lid of passief lid van de Dutch Cryonics Organisation.

 

  Home           Cryonics           Over ons           Lid worden           Contact
  Dutch Cryonics Organisation